OPIS KSIĄŻKI:
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum
Kup Teraz

Kucharz & Gastronom vademecum

Ocena ( 0 )
Wydawnictwo: Rea
Data wydania: 2007
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8371416180
Liczba stron: 686
Dodał/a książkę:Wojciech Polak
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.
szara_linia
Opinie
Ocena 1 2 3 4 5 6
Komentarz
gendun Linia koment
Na półkach: Chcę przeczytać,
break
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Białek i Tutka (tom 19)
Marie-Louise Rudolfsson
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Białek pociesza Dżordża Dżdżownicę (tom 18)
Marie-Louise Rudolfsson
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Białek odnajduje koronę Agatona (tom 17)
Marie-Louise Rudolfsson
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Białek i Żania Żaba (tom 16)
Marie-Louise Rudolfsson
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Białek i Iskierka (tom 15)
Marie-Louise Rudolfsson
POLUB NAS!
WYDAWCY POLECAJĄ
Książka, dzięki której pokochasz książki. Nawet, jeśli nie lubisz czytać
Pax
Nieja i ja
 
STRONA GŁÓWNA

MOJE GRANICE
Dodaj/Opublikuj
Wirtualna biblioteczka
Ustawienia
Więcej opcji
KSIĄŻKI
recenzje
premiery, nowości
zapowiedzi wydawnicze
audiobooki
patronaty
rankingi
autorzy
rekomendacje
wyzwania czytelnicze
WIERSZE

OPOWIADANIA

KONKURSY

SPOŁECZNOŚĆ
forum
blogi
zdjęcia
filmy
kalendarz
książki za aktywność
PUBLICYSTYKA
wywiady
eseje
sylwetki twórców
recenzje filmów