Okładka książki - Kucharz & Gastronom vademecum

Kucharz & Gastronom vademecum

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: 2007
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8371416180
Liczba stron: 686
Dodał/a książkę: ąśćółłł Polak

Ocena: 0 (0 głosów)

Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.

Kup książkę

przesuń

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Inne książki autora
Mamo, kocham Cię
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Mamo, kocham Cię

Doskonałe historyjki do czytania na głos z dziećmi.  Wzruszające opowieści o tym, ile radości i czułości niesie każdy dzień spędzony z mama i tatą...

Przewodnik kulinarny. Węgry
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Przewodnik kulinarny. Węgry

Węgry słyną z bogactwa papryki i zamkniętych w słoikach kiszonek. Kuchnia węgierska pachnie bograczem, zupą gulaszową i nieodmiennie kojarzy się ze słynnymi...

Reklamy