Opis ksiązki
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum
Kup Teraz

Kucharz & Gastronom vademecum

Ocena ( 0 )
Wydawnictwo: Rea
Data wydania: 2007
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8371416180
Liczba stron: 686
Dodał/a książkę:Wojciech Polak
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.
szara_linia
Opinie
Ocena 1 2 3 4 5 6
Komentarz
gendun Linia koment
Na półkach: Chcę przeczytać,
break
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Białek i Błysk
Marie Louise Rudolfsson
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Królik i Chopin
Miguel Sousa Tavares
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Zatopiona wieś
Marx Andre
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Tajemnica wężowego amuletu
Buchna Hendrik
Okładka - Kucharz & Gastronom vademecum Zaginiony pergamin
Christoph Dittert
POLUB NAS!
WYDAWCY POLECAJĄ
Zwyczajna łaska
Książka Racheli
Sekret Wesaliusza
 
STRONA GŁÓWNA

MOJE GRANICE
Dodaj/Opublikuj
Wirtualna biblioteczka
Ustawienia
Więcej opcji
KSIĄŻKI
recenzje
premiery, nowości
zapowiedzi wydawnicze
audiobooki
patronaty
rankingi
autorzy
rekomendacje
wyzwania czytelnicze
WIERSZE

OPOWIADANIA

KONKURSY

SPOŁECZNOŚĆ
forum
blogi
zdjęcia
filmy
kalendarz
książki za aktywność
PUBLICYSTYKA
wywiady
eseje
sylwetki twórców
recenzje filmów