Okładka - Dziewiąty Mag

Ilość stron: 456
Cena : 31,40 zł
Dodał/a:Magdalena Galiczek
wrzuć na facebook
"Dziewiąty Mag" Książka, której nie odstawisz na półkę! To historia niesamowitej miłości, balansującej na granicy dwóch światów: rzeczywistego i równoległego - pełnego magii, nadludzkich i nieludzkich stworów oraz dostojnych, szlachetnych smoków. Zwroty akcji, zaskakujące niczym kręta i niebezpieczna droga, wikłają losy bohaterów. Tego świata nie zechcesz opuścić... Ariel jest weterynarzem żyjącym w realnym świecie. Zostaje zwabiona do świata równoległego, by leczyć ginące smoki. Okazuje się jednak, że to "zaproszenie" to sprawna intryga, bo jest ona potomkiem potężnego Maga. W świecie równoległym odkrywa w sobie potężne moce i umiejętności. Tam spotyka swoją miłość, ale niemal wszystko sprzysięga się przeciw temu uczuciu.
U wydawcy
Czytay.pl
Ocena 1 2 3 4 5 6
Dodaj do biblioteczki
Komentarz
Nektrus Linia koment Bardzo fajna książka czyta się lekko i przyjemnie czasem irytuje dziecięcy styl pisania ale da się przeżyć w sam raz książka do tramwaju
2009-10-29 12:41:29
kkiinnaa Linia koment Strasznie się zdziwiłam jak się dowiedziałam, że to pseudonim nie dośc ze koibiety to ejszcze polskiej :D. Mam ochotę na tą książkę ;)
2010-02-25 17:19:15
angela1914 Linia koment Książka bardzo mi się spodobała. Napisana moim zdaniem, po mistrzowsku. Jest jedną z tych lepszych książek, które czytałam ;)
2010-12-14 18:29:03
ironicperson Linia koment szkoda że brak kontynuacji na jak na razie
2011-01-11 19:33:52
Ilianne Linia koment Przeczytałam w pół dnia. Fabuła trochę naiwna, zwłaszcza, że główna bohaterka jest skrajnie wyjątkowa, błyskawicznie sie ucząca i wszystko mogąca - doprawdy irytująca przesada. Poza tym kończy się w takim momencie, że człowiek żałuje, że ją przeczytał nie mając pod reką kontynuacji (którą swoją drogą nie wiem kiedy się doczekamy). Ale ogólnie duży pozytyw:).
2011-05-09 20:39:19
jamagd Linia koment Przeczytałam wznowioną wersję NK. Podobno zakończenie różni się nieco od tego, które było wydane przez Red Horse. No i z niecierpliwością czekam na dalsze tomy :).
2012-05-01 03:14:59
Ostatnie spotkanie w Paryżu
UT
Shirley
Granice na Facebooku
Linki reklamowe:
prawnik kraków   apteka internetowa   restauracja Kraków   podręczniki szkolne   biuro nieruchomości Kraków   Tanie ciuchy   Pozycjonowanie stron Kraków | osób online: