Food Technology & Quality Evoluation

Ocena: 0 (0 głosów)
Forty-three papers were drawn from a workshop on Food Quality Science and Technology held in the Horticultural Research Institute (Lithuania) in June of 2001. The focus is on the preservation of fruits and vegetables, but other plant products (such as medicinal) are covered as well. Broad topics include computer-based control systems, assessment of harvest and postharvest conditions on processing qualities, biochemistry of fruit softening, the influence of storage conditions, quality evaluations, and other applications. Each chapter looks at a technology or technique related to specific plants.

Informacje dodatkowe o Food Technology & Quality Evoluation:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-1-57808-235-3
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Food Technology & Quality Evoluation

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Food Technology & Quality Evoluation - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Miłość szyta na miarę
Paulina Wiśniewska
Miłość szyta na miarę
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
The Paper Dolls
Natalia Grzegrzółka
The Paper Dolls
Słowa wdzięczności
Anna H. Niemczynow
Słowa wdzięczności
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy