Okładka - Na tropie tajemnicy

Ilość stron: 272
Cena : 30 zł
Dodał/a:kornel77
wrzuć na facebook
- tajemnice starożytności; - zagadki pozaziemskie; - eksperyment FILADELFIA; - paranormalne łamigówki; - podróż w nieznane; - dziwne eksperymenty; - Roswell; - i nne ciekawe i niezrozumiałe (ale tu wytłumaczone) rzeczy. nota wydawcy: Oto próba wytłumaczenia pewnych zjawisk w sposób nietypowy. Ta książka różni się pod kilkoma istotnymi względami od innych publikacji na ten temat. Autor podjął się objaśnienia niezwykłych zagadek przy użyciu wiarygodnych argumentów i, aby podeprzeć się jak największą liczbą dowodów, odwołał się do wiedzy i doświadczeń dziesięciu uznanych autorytetów. Są wśród nich m. in.: historyk Robert Temple, amerykański szpieg parapsychiczny David Morehouse, popularyzator nauki Michael White, archeolog David Hatcher-Childress i obrońca teorii lądowania na Ziemi obcych astronautów w starożytności - Erich von Däniken. Autor nie przedstawia dowodów przemawiających za lub przeciwko istnieniu pewnych fenomenów; docieka raczej, czy wiara w takie zjawiska pozwala nam lepiej poznać ludzką naturę, czy podobne doświadczenia pomogą nam zgłębić tajemnicę naszej egzystencji. Przedstawiając sprawę w szerszej perspektywie, ma nadzieję uśmierzyć lęk przed nieznanym.
U wydawcy
Grzech ojca
Ostatnie spotkanie w Paryżu
Granice na Facebooku
Linki reklamowe:
prawnik kraków   apteka internetowa   restauracja Kraków   podręczniki szkolne   biuro nieruchomości Kraków   Tanie ciuchy   Pozycjonowanie stron Kraków | osób online: