Wiecie co? To ksi±¿ka, która bardzo mnie ciekawi³a. I fakt, jest w niej du¿o ciekawostek i rzeczy, które mega rozja¶niaj± w g³owie sprawy i kulinarne, ale równie¿ od¿ywianie cz³owieka od zarania dziejów. Du¿o dowiedzia³am siê m.in. O bankach nasion, demonizowanym glutenie czy o mikrofalówkach. Ksi±¿ka typowo naukowa i ja musia³am siê skupiæ, aby sens i jej przekaz naprawdê do mnie trafi³. Tekst wydawa³ mi siê jednostajny i... niestety nie przebrnê³am przez ni± w ca³o¶ci. ¯a³ujê i wiem, ¿e na pewno bêdê chcia³a do niej wróciæ, bo warto. Jednak widocznie to nie ten moment na ni±. Rzadko zdarza mi siê od³o¿yæ ksi±¿kê, ale wiem, ¿e chcê j± skoñczyæ i odkryæ du¿o wiêcej. Tymczasem przeczyta³am rozdzia³y, które najbardziej mnie zainteresowa³y Ale apetyt na wiêcej pozosta³. Wiêcej wolnego czasu bez terminów i znów po ni± siêgnê 😁
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2019-01-16
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN:
Liczba stron: 352
Doda³/a opiniê:
Ksebardo