![]() |
Nie jesteś zalogowany
|||||||||
Klub samobójców
Inne recenzje mrowka (Ostatnie 10): Wielka Wyprawa Ciumków (Paweł Beręsewicz ) Inne książki Daniel Koziarski: Kłopoty to moja specjalność czyli kroniki socjopaty Socjopata w Londynie Klub samobójców Socjopata w Londynie Mój prywatny sąd ostateczny Przypadki Tomasza Płachty.Życie i śmierć socjopaty Inne książki Prószyński i S-ka: Wiedźmikołaj „Na glinianych nogach” Maskarada „Zbrojni” „Bogowie, honor, Ankh-Morpork” S@motność w sieci Pomniejsze bóstwa „ Sto pociągnięć szczotką przed snem” Mort Obława. Losy pisarzy represjonowanych KABARETu STARSZYCH PANÓW wespół w zespół Bogowie, honor, Ankh Morpork Gra Endera Wisławy Szymborskiej pamiątkowe rupiecie, przyjaciele i sny Nauka Świata Dysku I Pan od poezji. O Zbigniewie Herbercie Miłosne gry Marka Hłaski Ostatni kontynent Kosmologia kwantowa Gdybym była tobą, gdybyś była mną. Sławne mamy i ich córki Nie uciec nam od losu Czerwone Gitary - nie spoczniemy Przyjaciele Niemen. Czas jak rzeka Sekretny wątek Burza krwi Wojownik wielkiej ciemności Frankenstein Deana Koontza. Syn marnotrawny. Noc w bibliotece Czas w dziejach Darwin wśród maszyn Diablak Uwolnić niedźwiedzie Przewrót kopernikański. Astronomia planetarna w dziejach myśli Zachodu Ich dwoje i Julia Jak uleczyć fanatyka? Bumtarara Wagina. Kobieca seksualność w historii kultury Poliksena i prosiaczek Kliknięcie Zegarmistrz Powtórka z morderstwa Cuda Jana Pawła II Powtórka z morderstwa Średniowieczne podstawy nauki nowożytnej Nie samym chlebem Martyna i inne opowiadania o miłości Przygody kota Murmurando Czarodziejka Opowieść z perłą w tle Krakowscy czarodzieje Ślad Ślimaki z ogródka Mózg i płeć. O biologicznych różnicach między kobietami a mężczyznami Wojna pokoleń Dziesiąty krąg Wieczni wędrowcy Lawina i kamienie. Pisarze wobec komunizmu Awans Chińska lalka Śmierć pośród zgiełku Niebo pod Berlinem Krwawy krąg Magia i miłość O dziewczynie, która poślubiła lwa Nienawiść Miś, czyli świat według Barei Awersja Wujek Karol. Kapłańskie lata Papieża S.T.A.L.K.E.R. Piknik na skraju drogi Dwa słodkie aniołki Skrzydlaty posłaniec Najdroższa (Marzyciele: Księga Druga) Wszystkie moje siostry Kanion Tyranozaura Latopis. Powieść doroczna Rok w podróży. Dziennik pasjonatki Kłopoty to moja specjalność czyli kroniki socjopaty Wizje śmierci Bajerom wbrew Zegary idą do nieba Polska Piastów Wilczarz Magiczny domek Tata, one i ja Lila Lista przebojów Trójki 1994-2006 Frankenstein Deana Koontza. Miasto nocy Polska Jagiellonów Złote nietoperze Socjopata w Londynie Prowansja od A do Z Razem, lecz osobno Przeklęte, zaklęte Galeria cząsteczek Predator Kryształowa gardziel Rubinowe czółenka Afera Kobana Szczeliny Tytus, Romek i A'Tomek. Złota księga przygód VII Czym była ciemność Wahadło Rubinowe czółenka Intuicja Wspomnienie Babilonu Ślimaki z ogródka Kubuś i Templariusze Przekleństwo Adama. Świat bez mężczyzn Piąty elefant Prawda Świąteczny rejs Pudełko w kształcie serca Upadek Zamarznięta Ziemia LO Story Tarantula Kebab z kota To nie jest kraj dla starych ludzi Zabójca z cesarskiego grodu Panowie świata. Dzieje teorii spiskowych Kubuś i Templariusze Pamiętnik Radykalna ewolucja Małpie amory Nocny ogrodnik Spirale strachu Księga nieskończoności Echo Park Inna pamięć Dookoła Wojtek. Opowieść o Wojciechu Młynarskim Archiwum Soni W cieniu płonących świec Klub samobójców Skrzynka mejlowa Holly Tajemnice Krótka historia przyszłości Międzymiasto Mocne uderzenie. Czerwono-Czarni, Niebiesko-Czarni Samotność Historia pewnego lata Potworny regiment Jak zostać milionerem w 24 godziny? Opętani nauką Bracia krwi Oczy Marzanny M. Klejnot Wschodu Indyjski wachlarz Kamieniołom Cézanne’a Interwencja Soni Ręka mistrza Rozważania o wojnie domowej Układy dwójkowe Wyznania francuskiego piekarza Pojedynek serc Listy do młodego matematyka Beowulf Schron 7/7 Biały Tygrys Obłęd serca Kraj nad Jangcy Jutro wyjeżdżam do Laponii Czas na czas. Klucz do teorii Einsteina Bzik prezydencki Pan Błysk Socjopata w Londynie Polski słownik pijacki Zmarzlina Nieco z boku. Autobiografia niepolityczna Manuskrypt Chopina Kanon Puste spojrzenie Adam Willa Punkt widokowy Zabójstwa proroków Król Bollywoodu. Shah Rukh Khan Magnetyzerka Potępieńcza gra Szatańskie urojenie. Ateizm i jego pretensje naukowe Dżus & dżin Niezwykłe przygody Roberta Robura 111 najbardziej szalonych eksperymentów Stephen King na wielkim ekranie Zagadki z przeszłości. O pierwszych etapach ewolucji człowieka Nasza wewnętrzna menażeria Łups! Szczęście za progiem Kłopoty z fizyką. Powstanie i rozkwit teorii strun, upadek nauki i co dalej Mors, Pinky i ostatnia przesyłka Rozbite okno Poniedziałek zaczyna się w sobotę Łamigłówki. Podróże w krainę matematyki rekreacyjnej Wrogowie publiczni Świat finansjery Skandal w wielkim mieście. Skrzynka mejlowa Holly 2 Miasto niepokoju Kosmiczna wygrana. Dlaczego Wszechświat sprzyja życiu? Przenośne drzwi Myśli o dawnej Polsce Porzucone ofiary Sześcioro podejrzanych Wzgórza Toskanii Ołowiany wyrok Nasienie zła Pod kopułą |
Obecna ocena: 4.9 Autor książki
Daniel Koziarski Daniel Koziarski przyszedł na świat 11 stycznia 1979 r. w Gdyni. Jest prawnikiem (absolwent wydziału prawnego Uniwersytetu Gdańskiego, specjalizacja prawo karne procesowe), pisarzem i autorem artykułów umieszczanych w prasie i w Internecie. Ma swój blog. Współpracował z "Gazetą Polską". W lutym 2007 r. wydał pierwszą powieść - "Kłopoty to moja specjalność, czyli kroniki socjopaty" (wydawnictwo Prószyński i S-ka). Książka spotkała się z bardzo ciepłym przyjęciem krytyki. Jej kontynuacją jest "Socjopata w Londynie" (sierpień 2007). W lipcu 2008 r. ukazała się trzecia książka pisarza pt. "Klub samobójców". Obecnie pracuje nad ostatnią częścią cyklu o "socjopacie". Kalina BeluchRecenzent
STATYSTYKA W naszej bazie znajdziesz: 2933 recenzji, 79897 opisów nowości wydawniczych.TOP 10 RECENZJE POLECAMY |
|||||||||
Linki reklamowe: Tenis Imprezy katowice |