Nie będę, jeśli ty - wiersz

Autor: martahilska
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Nie będę

Zaprzeczać, że cię kocham

Gniewać się i złościć

Nie będę

Dawkować czułych słów

Ukrywać namiętności

Z radością zgodzę się na ślub

Nawet pod deszczową chmurą

Jeśli ty

Wypędzisz tego diabła

Co masz pod skórą.

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
martahilska
Użytkownik - martahilska

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2019-05-06 14:19:32