"MIŁOŚĆ JEST KRUCHA" - wiersz

Autor: DanutaB
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Miłośc jest Krucha...jak Kruche jest Życie...

Gdzieś na Zakręcie Pogubiłam Swe Szczęście...

Miłość jest Krucha...jak Kruche jest Ciastko, które w końcu się Kończy...

Miłość jest Krucha, bo taki Sens tej Miłości???

Czy Miłość jest Krucha i Zbyt Rozrzażona do Przytomności...???

Gdzieś na Zakręcie Pogubiłam parę Rzeczy, Ważnych tylko Dla Mnie...

Miłość jest Krucha...Poczekaj na Mnie!!!

Na Zakręcie Innym Zbudujemy Własne Szczęście....

MOŻE TO PO PROSTU KRUCHOŚĆ MIŁOŚCI A MOŻE NIESZCZĘŚCIE!!!

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
DanutaB
Użytkownik - DanutaB

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2018-12-04 12:39:36