Polazła po koniec, bo się stracha żyć - wiersz

Autor: Regalia
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Śmierć się mnie nie ima,
nie ma ze mnie pożytku,
nie musi przychodzić,
bo i nie ma po co.

Pewno szuka ważniejszych w kolejce,
nie czuje potrzeby odwiedziń
czekającego na nią.

Nie mam się czego bać,
i wcale się końca nie boję
bo to tylko koniec, co potem
będzie - mnie nie dotyczy.

I śmierci się nie boję,
i wyczekuje jej, a jak
Ale tak skrycie, naprawdę
to chcę żyć, nie umierać.

Bo śmierci się boję.

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
Regalia
Użytkownik - Regalia

O sobie samym: Litera prawa. Pani od bezpieczeństwa. Nie trzymam się niczego i nic mnie nie ogranicza. Even if I lose my mind and go crazy, I can’t fix things right.
Ostatnio widziany: 2024-04-24 19:49:58