Twoja pora - wiersz

Autor: zimna
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Jesieni przyszedł kres, z wiosną Ty

Ja inna zupełnie, nieprzyzwoita.

Krucha jak szkło w środku

Pozory mylą, czy to jesienny deszcz?

Wszystko umarło, gdy liść z gałezi spdł,

Naga ja w witr zimny odziana,

Słotą zarosło już serce, 

Lecz jeszcze pamięta wiosenny dreszcz.

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
zimna
Użytkownik - zimna

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2016-12-01 21:59:29