W szpitalu psychiatrycznym - wiersz

Autor: zibi16
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

(  poniżej, omyłkowo, dwa razy wiersz "Kulig" )

------------------------------------------------------

 

 

 

Z głębi pokoju wypełza ptasznik,

twój koszmarny sosbowtór,

i siada ci płasko na twarzy.

Grawitacja łóżka

kosmiczną podróżą w grozę

obnażonego gardła,

do bioder, skąd wylatują z gniazd ptaki.

 

Zgódź się na milczenie.

Poderżnij gardło sąsiadowi.

 

Najpopularniejsze wiersze

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
zibi16
Użytkownik - zibi16

O sobie samym: Napisz kilka słów o sobie
Ostatnio widziany: 2023-05-04 18:17:38