upadam - wiersz

Autor: Juni
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

biel zasłoniła oczy

szare dusze przykrył puch

cichutko zdobi sumienia

pruszą emocje 

biegnę zdyszana życiem

porwana suknia  sunie 

gałęzie uderzają w twarz

 

upadam

zimno tuli w dłoniach

rzeczywistość mrozi 

proszę nie zabieraj

serce przenika  łód

cicho powoli wbija

zamykam oczy 

gaśnie blask 

 

 

Najpopularniejsze wiersze
Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
Juni
Użytkownik - Juni

O sobie samym: Napisz kilka słów o sobie
Ostatnio widziany: 2020-01-17 17:08:30