"TEN ŚWIAT" - wiersz

Autor: DanutaB
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

"Dlaczego gdy Biegnę - Muszę Stanąć?"....

"Czy Świat tak Okrutny i dla Mnie jest?"...

"Kiedy próbuję Uciec z Myślami, Gdzieś Zagubiam się"!!!"

Dlaczego, gdy Szczęście Próbuje Być Blisko, Zanurza się - w Mroku Marzeń - Gdzieś Ukrytych..?"...

"Czy Noc Nie Jest do Zastąpienia, Gdy Tęsknię za Pięknym Snem...?"...

"A może to Brak Zrozumienia- Dotyka Mnie..."!!!!

"Nie Wiem Czy Serce potrafi Zbudzić się Na Nowo- w Myślach Plątając się...?"..."

Ktoś Mi Powie-(Jest Kolorowo-Nie Bój Się)!!!

"Czy to powyższe stwierdzenie- Coś Zmienia lub Nie...?"...

"Czy Czas Mnie Ocenia- Kiedy Nawet Śnię...?"...

"TEN ŚWIAT TO ZŁA POTĘGA JEST... A MOIM ŻYCZENIEM JEST LUDZKI GEST"!"

PRZYSIĘGAM,ŻE TEN ŚWIAT NISZCZY I MNIE - ALE POWIEM PRZYNAJMNIEJ TOBIE COŚ-

_"JEŚLI ŹLE SIĘ WTYM ŚWIECIE CZUJESZ-OBUDŹ SIĘ"!!!!!

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
DanutaB
Użytkownik - DanutaB

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2018-12-04 12:39:36