Jestem - wiersz

Autor: Tlumacz88
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Musisz pamietać o wszystkim jeśli nie ty to nikt nie ogarnie

Pamięć dla wielu jak blizny, chowają ją głęboko pod płaszczem.

Widzę wyraźnie jak ciebie to boli

to więzi twą duszę

pomoge pozwolisz.

Wiedza jest kluczem, czego się boisz

możesz mi przecież zaufać nie sądzisz.

Słuchaj z uwagą i zamknij swe oczy

zabiorę cię na spacer dzisiejszej nocy.

Otrę złę z buzi, dodam otuchy

i wytłumaczę dlaczego mam dosyć

Energji by się nią dzielić,

z małą nadzieją że ty to powielisz.

Tutaj jesteśmy bezpieczni wiesz...

Bo w życiu dostajesz to czego chcesz.

Albo 

Czego 

Nie chcesz.

Me słowa są szczere i ostre jak miecze

do kogo masz teraz pretesje

to ty decydujesz co jest istotniejsze.

W sumie to wszystko przeze mnie

przez trawkę i przez to że jestem  Polakiem

w sumie to nie wiem kim jestem

ale 

czy dajesz wiare

że ja tu zostaje?

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
Tlumacz88
Użytkownik - Tlumacz88

O sobie samym: Moje myśli przeradzają się w moje czyny... Więc zwracam uwagę na myśli.
Ostatnio widziany: 2017-01-24 20:19:27