Wieża ciśnień - wiersz

Autor: Radjo
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Układam plany na przyszłe dwa tygodnie.

Przecinam powietrze dłońmi przy ostatnich akordach.

Wszystkie zmechacenia wyprasowane pod linijkę przerw.

 

Nic nie zaskoczy.

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
Radjo
Użytkownik - Radjo

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2024-02-10 00:00:49