apozycja zależności połączonych - wiersz

Autor: nonkonformistka
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

                                                                               z serii - "destrukcyjny trzeci kanał"

 

 

przetoczona wewnątrz potylicy. wielokrotnie
wypaczona. skromnie wykrzywia
wargi sromowe.


podła blagierka.


chwyć oburącz oddech poniżej przepony.
zdychaj według ustalonej normy. roniąc 
posokę kropla po kropli.


wewnątrz potylicy stygnij.

 

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
nonkonformistka
Użytkownik - nonkonformistka

O sobie samym: Napisz kilka słów o sobie
Ostatnio widziany: 2017-11-04 17:58:28