#wieniec - wiersz

Autor: klamp
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

#wieniec

 

 

nagrobny wieniecwyrazem, współczucie laurowym wieńcem
rogacza Wieniec porożem
... płomienną ciepła ostoją
namiętnym push-upem czarnym, niedokończonej gry wstępnej...

jak wściekły pies kąsający mą psychę
z aureolą milczenia - tonę,
w ontology zapomnienia...  
 w epitafium allegory? -
- ona zaiste?

i żelbetowy wieniec...

 

 

 

 

 

/klamp, kwiecień-maj-czerwiec...-listopad 2016/


 

 

 

 

 

 

Najpopularniejsze wiersze
Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
klamp
Użytkownik - klamp

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2017-02-13 22:13:38