Sposób - wiersz

Autor: martahilska
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

   Pytasz, co ja robię

Gdy w sercu mam żal

Gdy bardzo tęsknię?

   Ciepłą chustę narzucam 

   Albo szal

   Zamykam oczy, muzyki słucham

   I w lepszy świat odpływam

   Odpływam...

A gdy jest mi źle

I strasznie smutno

  Okulary różowe 

  Zakładam

  Z marzeniami gdzieś w kącie siadam

  Jeśli płaczę

  To mocno i krótko

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
martahilska
Użytkownik - martahilska

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2019-05-06 14:19:32