* * * (zagłębiam się do twego wnętrza) - wiersz

Autor: zibi16
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

* * *

 

 

Zagłębiam się do twojego wnętrza

które paruje

pachnie ropą i cielesnością. Zagłębiam się…

 

Kiedy zapałam czułością

wejdę w ciebie jak w owoc może kiwi

i ukołyszę

byś tylko ty mnie słuchała

w moim cierpieniu i w tkliwości

 

 

 

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
zibi16
Użytkownik - zibi16

O sobie samym: Napisz kilka słów o sobie
Ostatnio widziany: 2023-05-04 18:17:38