Schudnąć - wiersz

Autor: jokhek
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Chcę daleko brnąć

Muszę schudnąć

Najpierw 10 kg

A ty do mnie wciąż mów.

 

Jesteś gruba

I znowu zupa

Ten twój brzuch

Boczki uch!

 

Jadłam i jadłam

Z brzuszka się śmiałam

Teraz nie mogę

Wyruszam w drogę.

 

Spacer, gimnastyka

Zegar głośno tyka

A ja wciąż ważę 83

Kiedy przyjdą te dni

 

Dni umarzone

Serce przyśpieszone

Mówię basta 

Dosyć ciasta.

 

Bez kolacji idę spać

Nie chcę siebie znać

Koniec z podjadaniem

Jednym krótkim zdaniem.

Najpopularniejsze wiersze
Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
jokhek
Użytkownik - jokhek

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2017-05-31 13:59:21