pobożne życzenia walentynkowe - wiersz

Autor: kasztan
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

 

Walentynko moja miła, byś mi długo, długo żyła.

Byś milczała i kochała, prała, myła, gotowała.

A najlepiej, moja droga, bądź jak prawa ręka boga.

 

Gdy w pilocie wcisnę guzik, to - po pierwsze: daj mi buzi,

a po drugie- bez szemrania - spełniaj wszystkie me żądania!

Wiesz, że bardzo to niewiele, by mieć względy,mój aniele.

 

A najlepiej, moja słodka, bądź jak  róża i stokrotka.

I jak Dama Kameliowa, uśmiechnięta i gotowa.

Wtedy pełen dobrych chęci będę kochał cię do śmierci.

 

Możesz wierzyć- piszę szczerze- ja też w bajki przecież wierzę!

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
kasztan
Użytkownik - kasztan

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2023-05-28 14:02:51