Lecz Ziemia nie chciała umrzeć - wiersz

Autor: Rinoa017
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Nawet jeśli tylko jednym ciosem

Nawet jeśli tylko moim kosztem

Nawet jeśli spychać by mnie miało

Nawet jeśli do czeluści samych dna

Nawet jeśli po życia kres pójść bym musiała

Nawet jeśli czucia pozbawić na stałe

Nawet jeśli boleść sercu swemu nanieść

Nawet jeśli odejść w czystki niepamięć

Nawet jeśli życie zakończyć przedwcześnie

Nawet jeśli tylko jednym ciosem...

 

Nawet jeśli...

 

Lecz Ziemia nie chciała umrzeć.

Najpopularniejsze wiersze

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
Rinoa017
Użytkownik - Rinoa017

O sobie samym: Nie ma dobrej i złej strony. Są tylko dwa punkty widzenia...
Ostatnio widziany: 2024-03-19 03:23:15