Pozory - wiersz

Autor: Montgomery
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Tłum

 

Wrzask

Ogólna radość

Dobry humor każdy ma

Wszyscy bawią się w najlepsze

Tylko czemu nie

 

Ja

 

Dobry humor mnie opuścił

Reszta ludzi go zabrała

A ja tylko łzę otarłam

Która nagle z oka spadła

 

I zostałam dalej w tłumie

Sama z nimi bawiąc się

Z drugą twarzą na mej buzi

Próbowałam schwytać deszcz

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
Montgomery
Użytkownik - Montgomery

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2018-11-12 21:32:17