"CZYM JEST SZCZʦCIE..." - wiersz

Autor: DanutaB
Czy podoba³ Ci siê ten wiersz? 0

"Skoro Szczê¶cie jest tym , czego szukasz ; to czym jest Nieszczê¶cie..?

Na to pytanie odpowiem Ci Mój Mi³y: " Szczê¶cie to znak Mi³o¶ci , a Ja Ciê Kocham.. "

""Skoro Dusza Nasza jest Pe³na Gorzko¶ci , gdy zbyt Cierpimy..

"To mo¿e Co¶ Ci teraz powiem: " Znale¿æ Szczê¶cie na pewno jest trudno "...

Szczê¶liwi s± Ludzie-" Nie¶wiadomi"  Swego Szczê¶cia;

Szczê¶cie po prostu trzeba- " Odnale¼æ "...

Co prawda, Mój Mi³y- czasem - Szczê¶cie gdzie¶ siê  " chowa "...

Wiêc - " Czym jest Nieszczê¶cie..? "

Mo¿e nie bêdziesz potrafi³ uj±æ tego w sposób doskona³y...

Lecz, pamiêtaj- "Nie wszystko Z³oto co siê ¦wieci"...

"Szczê¶cie to Dar Bycia Razem" ; "Szczê¶cie to Dar Rado¶ci"...

A gdy ju¿ Co¶ staje siê "darem" - oznacza - "moc" jego...

SZCZʦCIE TO DAR NAD DARY!SZCZʦCIE TO RÓWNIE¯ TY I JA- MÓJ KOCHANY!

 

Musisz byæ zalogowany, aby komentowaæ. Zaloguj siê lub za³ó¿ konto, je¶eli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
DanutaB
U¿ytkownik - DanutaB

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2018-12-04 12:39:36