"MOJA MIŁOŚCI" - wiersz

Autor: DanutaB
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Wiesz, Mój Miły- " serdeczny  " Jesteś dla Mnie...

Jesteś dla Mnie niczym- " czyste jezioro w którym można się przeglądać "...

Jesteś także- " płomieniem, który nigdy nie gaśnie " ; nawet gdy ma kłopoty...

Mój Miły, wiesz ,chciałabym - " zbudować Ci zamki " - tu na tym Świecie ;"Zamki Obronne" przed " Złymi

Oprawcami " ; którzy pragną Twej Szkody...

I tak zastanawiam się  dalej : " Czym jeszcze możesz być dla Mnie..

"" Czy nie jesteś czasem jak ta wichura, która w sposób dość odważny zmienia Moje Życie "...

Wiesz, odkryłam ,że : " Jesteś , Mój Miły, jak stały port, przy którym ja cumuję "...

Ten port to Nasze Życie we Dwoje...

Można się zapytać: "Jak bardzo można Kochać Kogoś, kto jest Taki Słodki jak Ty...?

"Odpowiedź jest prosta : " Można i trzeba - Cię Kochać "...

Co więcej, wiesz ,chcę ci powiedzieć , że - " Kochanie Kogoś takiego jak Ty " - "Jest Nadzieją na Przyszłość"...

No właśnie, a przyszłość z Tobą - to Moje Drugie Życie...

DLATEGO, ZAMIERZAM SPĘDZAĆ SWÓJ CZAS Z TOBĄ OBFICIE !

 

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
DanutaB
Użytkownik - DanutaB

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2018-12-04 12:39:36