"DOROSŁOŚĆ" - wiersz

Autor: DanutaB
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

Gdy dorastamy Nasze Życie- "wije długą rzekę naszych doświadczeń"...

Gdy dorastamy Nasze Życie- "staje się  trudną drogą pełną ostrych kamieni"...

Dorosłość , to "chwila w Naszym Życiu" ; a  "ścieżka" do Niej jest jak "inny ktoś"- Siebie Nie poznajemy..

.Dorośniętym to ten , który- "widzi różnicę pomiędzy dobrem i złem"...

Dorosłość jednak, potrafi czasem - "kłamać" ; gdyż jest to indywidualny tryb życia..

Najtrudniej jest , być dorosłym i nie stać się- "ofiarą własnych uzależnień"...

Dorosłość, to - " życie , które dotyczy każdego" ; a jednak  - "nie trwa wiecznie"!

DLATEGO, BYCIE DOROSŁYM- NIE JEST ZAWSZE BEZPIECZNE!!!

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
DanutaB
Użytkownik - DanutaB

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2018-12-04 12:39:36