ptasi klucz - wiersz

Autor: polly
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

dotyk czuły na ustach
czuję że smutek ustał
może wypleść dwa słowa się da

tańcząc bólu nie czuję
wiem że Was potrzebuję
bo jesteście mą drogą do gwiazd

sto nadziei w dal bije
lecę... na łeb na szyję
chociaż drogi początek piór brak

słuchać jak grają świerszcze
z łzą radości najszczerszą
lecę - nie chcę już leżeć na wznak

kiedy smutek w duszy
nie chcę siedzieć w głuszy
gdy nadziei braki
patrzę w niebo na Ptaki...

...moje Kochane Ptaki...

 


Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
polly
Użytkownik - polly

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2021-02-01 20:27:12