po drugiej stronie lustra... - wiersz

Autor: poetyka
Czy podobał Ci się ten wiersz? 0

po drugiej stronie lustra

ciekawośc

tajemnica

pokusa

 

po drugiej stronie lustra

świat zaczarowany

kolory

szepty

marzenia

a wszystko kusi

mieni się

wszystko się zmienia

 

zaczarowanego lustra

palcem dotykam

i... znikam

Inne wiersze tego autora

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeśeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
O autorze
poetyka
Użytkownik - poetyka

O sobie samym:
Ostatnio widziany: 2017-04-17 05:41:59