Avatar użytkownika - nightkeeper

nightkeeper

Ostatnio widziany/a: 2019-01-14 22:05:35
Kobieta , 15 lat

  Zobacz biblioteczkę
http://nightkeeper-ladyc.blogspot.com/
przesuń
Bibliotekarz-czeladnik Doświadczony poeta Początkujący prozaik Debiutant Granicznik-weteran
16 książek 53 wierszy 5 opowiadań 0 recenzji 1683 Logowań

Biblioteczka użytkownika

Przyjaciele użytkownika

Aktywność użytkownika

Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Dodała komentarz do wiersza Zegarek na pasku (2019-01-14 22:10:56)
Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Dodała komentarz do wiersza Narodziny gwiazdy* (2019-01-13 20:41:28)
Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Dodała komentarz do wiersza Single (2019-01-13 18:46:38)
Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Dodała wiersz jeśli (2019-01-13 18:43:09)
Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Nowy komentarz do wiersza bez:

czytam li tylko jako komentarz do wiersza. na autorkę nie można wpływać w ten sposób, tym bardziej na wiersz, bo nie dodaje mu to ani urody ani szyku, nie mówiąc już o tym, że całkiem to inny wiersz pod każdym względem ;) pozdrawiam

(2016-12-28 21:46:29)
Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Nowy komentarz do wiersza bez:

ale specjalnie założyłeś konto, żeby mi to napisać. czyż nie szkoda fatygi ? ;)

(2016-12-25 23:17:46)
Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Nowy komentarz do wiersza bez:

;))) coś takiego!

(2016-12-25 23:14:32)
Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Nowy komentarz do wiersza Marzenie:

tutaj też bez zmian :)

(2016-12-25 19:25:16)
Avatar użytkownika nightkeeper
nightkeeper
Nowy komentarz do wiersza nauka jazdy:

to dopiero jest dzieło! :D

(2016-12-25 19:23:57)
Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Miłość szyta na miarę
Paulina Wiśniewska
Miłość szyta na miarę
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
The Paper Dolls
Natalia Grzegrzółka
The Paper Dolls
Słowa wdzięczności
Anna H. Niemczynow
Słowa wdzięczności
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy