Avatar użytkownika - kvazir

kvazir

Ostatnio widziany/a: 2023-05-07 23:01:03
Mężczyzna

  Zobacz biblioteczkę
niesiony uczuciem nie mądrością i modą....
przesuń
Debiutant Czeladnik poezji Debiutant Debiutant Stały bywalec
0 książek 49 wierszy 0 opowiadań 0 recenzji 210 Logowań

Biblioteczka użytkownika

Przyjaciele użytkownika

Aktywność użytkownika

Avatar użytkownika kvazir
kvazir
Dodał komentarz do wiersza Na rozstaju (2023-05-07 23:31:16)
Avatar użytkownika kvazir
kvazir
Dodaďż˝ wiersz Na rozstaju (2023-05-07 23:29:48)
Avatar użytkownika kvazir
kvazir
Nowy komentarz do wiersza Marsz pożegnalny banity:

bo nadzieje się traci ... czasami tylko po to by powróciła mocniejsza.. pozdrawiam

(2017-01-03 01:17:12)
Avatar użytkownika kvazir
kvazir
Nowy komentarz do wiersza Banały…:

podoba mi się Twój wiersz .. no i rymy :D

(2016-10-14 22:42:49)
Avatar użytkownika kvazir
kvazir
Nowy komentarz do wiersza Łaty, a może postrzeganie.:

miło widzieć że ktoś rymuje... i to z sensem. pozdrawiam

(2016-08-08 01:37:17)
Avatar użytkownika kvazir
kvazir
Nowy komentarz do wiersza bo wiersz:

miło widzieć jakikolwiek komentarz .. dziękuje

(2016-08-08 01:35:21)
Recenzje miesiąca
Virion. Legenda miecza. Krew
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda miecza. Krew
Kołatanie
Artur Żak
Kołatanie
W rytmie serca
Aleksandra Struska-Musiał ;
W rytmie serca
Mapa poziomów świadomości
David R. Hawkins ;
Mapa poziomów świadomości
Dom w Krokusowej Dolinie
Halina Kowalczuk ;
Dom w Krokusowej Dolinie
Ostatnia tajemnica
Anna Ziobro
Ostatnia tajemnica
Hania Baletnica na scenie
Jolanta Symonowicz, Lila Symonowicz
Hania Baletnica na scenie
Lew
Conn Iggulden
Lew
Jesteś jak kwiat
Beata Bartczak
Jesteś jak kwiat
Niegasnący żar
Hannah Fielding
Niegasnący żar
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy