Avatar użytkownika - biedroneczka2

biedroneczka2

Ostatnio widziany/a: 2021-07-31 07:44:22
Kobieta , 13 lata

  Zobacz biblioteczkę
przesuń
Debiutant Natchniony poeta Debiutant Debiutant Granicznik-weteran
0 książek 316 wierszy 0 opowiadań 0 recenzji 603 Logowań

Biblioteczka użytkownika

Przyjaciele użytkownika

Aktywność użytkownika

Avatar użytkownika biedroneczka2
biedroneczka2
Nowy wiersz o tytule ...ot tak:

jeśli cię smutek kiedyś ogarnie
łza bezsilności spłynie po twarzy

Avatar użytkownika biedroneczka2
biedroneczka2
Nowy wiersz o tytule pamiętaj:
Avatar użytkownika biedroneczka2
biedroneczka2
Nowy komentarz do wiersza Odejścia niepełne:

bardzo...lubię do Ciebie wpadać

(2015-09-13 22:38:29)
Avatar użytkownika biedroneczka2
biedroneczka2
Nowy komentarz do wiersza prolog:

zgrabny erotyk

(2015-09-13 22:35:24)
Avatar użytkownika biedroneczka2
biedroneczka2
Nowy komentarz do wiersza Przestroga (erotyk):

fajnie ujęte...z nutą ironii i swoistym poczuciem humoru

(2015-09-13 22:32:20)
Avatar użytkownika biedroneczka2
biedroneczka2
Nowy komentarz do wiersza wrzesień:

prawdziwa życiowa jesień

(2015-09-13 22:08:35)
Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Kolekcjoner
Daniel Silva
Kolekcjoner
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Miłość szyta na miarę
Paulina Wiśniewska
Miłość szyta na miarę
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Róża Napoleona
Jacobine van den Hoek
Róża Napoleona
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy