Avatar użytkownika - hannahmontana

hannahmontana

Ostatnio widziany/a: 2023-04-21 17:03:38
Kobieta , 58 lat

  Zobacz biblioteczkę
Napisz kilka słów o sobie
przesuń
Debiutant Czeladnik poezji Debiutant Debiutant Granicznik-weteran
1 książek 48 wierszy 1 opowiadań 0 recenzji 1647 Logowań

Biblioteczka użytkownika

Aktywność użytkownika

Avatar użytkownika hannahmontana
hannahmontana
Dodaďż˝a wiersz C I E Ń (2020-02-27 10:21:58)
Avatar użytkownika hannahmontana
hannahmontana
Dodaďż˝a wiersz C I E Ń (2020-02-27 10:13:50)
Avatar użytkownika hannahmontana
hannahmontana
Dodaďż˝a wiersz Ojciec zadżumionych..c.d (2020-02-25 13:09:32)
Avatar użytkownika hannahmontana
hannahmontana
Dodaďż˝a wiersz Bałtyk szarawy... (2019-08-05 10:56:59)
Avatar użytkownika hannahmontana
hannahmontana
Dodała wiersz Las się ciesz i las huczy / bajka/ (2019-03-31 14:21:50)
Avatar użytkownika hannahmontana
hannahmontana
Dodała komentarz do wiersza Chłopy mają lepiej (facecja) (2018-02-17 15:01:05)
Avatar użytkownika hannahmontana
hannahmontana
Dodała komentarz do wiersza DOTKNĄĆ ANIOŁA (2018-02-09 08:11:50)
Avatar użytkownika hannahmontana
hannahmontana
Dodała komentarz do wiersza Ballada o pewnej miłości - żonie (2018-01-31 08:55:52)
Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
The Paper Dolls
Natalia Grzegrzółka
The Paper Dolls
Słowa wdzięczności
Anna H. Niemczynow
Słowa wdzięczności
Izabela i sześć zaginionych koron
Krzysztof P. Czyżewski
Izabela i sześć zaginionych koron
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy