Avatar użytkownika - Pajczung

Pajczung

Ostatnio widziany/a: 2023-03-08 07:52:51
Mężczyzna , 30 lat

  Zobacz biblioteczkę
Mały niebieskooki blondyn, podobny do skrzata. Nazywający często siebie Hrabia Drakul Mniejszy ( cokolwiek to znaczy). Kiepski z ortografii, matmy w ogóle ze wszystkiego, o łacinie nie wspominając. Marzyciel, bez perspektyw. Nudziarz...
przesuń
Bibliotekarz-czeladnik Czeladnik poezji Początkujący prozaik Debiutant Granicznik-weteran
12 książek 33 wierszy 8 opowiadań 0 recenzji 534 Logowań

Biblioteczka użytkownika

Przyjaciele użytkownika

Aktywność użytkownika

Avatar użytkownika Pajczung
Pajczung
Dodał Drugi przekręt Natalii do swojej biblioteczki. (2022-10-02 08:43:00)
Avatar użytkownika Pajczung
Pajczung
Dodał opowiadanie Babcia (2019-10-22 09:34:01)
Avatar użytkownika Pajczung
Pajczung
Dodał wiersz bez tytułu333 (2019-01-15 09:30:55)
Avatar użytkownika Pajczung
Pajczung
Dodał opowiadanie Mały niebieski guzik (2018-12-13 19:20:42)
Avatar użytkownika Pajczung
Pajczung
Dodał opowiadanie Bez tytułu (2018-09-30 09:36:46)
Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
The Paper Dolls
Natalia Grzegrzółka
The Paper Dolls
Słowa wdzięczności
Anna H. Niemczynow
Słowa wdzięczności
Izabela i sześć zaginionych koron
Krzysztof P. Czyżewski
Izabela i sześć zaginionych koron
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy