Avatar użytkownika - wodnik

wodnik

Ostatnio widziany/a: 2024-03-03 14:13:35
Mężczyzna , 44 lata

  Zobacz biblioteczkę
Napisz kilka słów o sobie
przesuń
Debiutant Czeladnik poezji Debiutant Debiutant Stały bywalec
0 książek 25 wierszy 0 opowiadań 0 recenzji 322 Logowań

Biblioteczka użytkownika

Przyjaciele użytkownika

Aktywność użytkownika

Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz GDZIE JESTEM (2021-09-17 14:58:39)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz LUDZIE (2021-09-17 14:45:45)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz TAKIE CHWILE (2020-06-05 11:49:40)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz TWOJA MIŁOŚĆ (2020-02-19 11:58:42)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz JEŚLI JESTEŚ (2020-01-15 22:31:20)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz PRZEMINIĘTY CZAS (2020-01-05 10:18:06)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz TYLKO TY (2019-10-15 09:52:08)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz Halin (2019-09-22 10:58:34)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz WRZESIEŃ (2019-09-08 13:15:44)
Avatar użytkownika wodnik
wodnik
Dodaďż˝ wiersz SŁOŃCE (2019-08-31 13:10:16)
Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
The Paper Dolls
Natalia Grzegrzółka
The Paper Dolls
Słowa wdzięczności
Anna H. Niemczynow
Słowa wdzięczności
Izabela i sześć zaginionych koron
Krzysztof P. Czyżewski
Izabela i sześć zaginionych koron
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy