Avatar użytkownika - Zimna

Zimna
Aleksandra Ka

Ostatnio widziany/a: 2016-12-01 21:59:29
Kobieta

  Zobacz biblioteczkę
przesuń
Debiutant Początkujący poeta Debiutant Debiutant Początkujący granicznik
0 książek 6 wierszy 0 opowiadań 0 recenzji 9 Logowań

Biblioteczka użytkownika

Aktywność użytkownika

Avatar użytkownika Zimna
Zimna
Nowy komentarz do wiersza Pewien rok z kalendarza:

W obecnej chwli nie cierpię, jest mi lepiej...lepiej niż zawsze ;-) Być może bardziej tęsknię za babcią i za tymi ,,cieplymi'' swietami, Bogato nie było to prawda, ale klimat choinki ...ciepła, magii. Teraz są i święta, może i bogate, obfite, ale tęsknoty za kimś nic nie zastąpi nawet coroczny rytuał świąt . Pozdrawiam ;-) i zapraszam na tego schabowego z mizerią w miarę możliwości i chęci

(2016-11-28 15:38:15)
Avatar użytkownika Zimna
Zimna
Nowy komentarz do wiersza moje fiasko:

;) brawo !

(2016-09-03 23:58:29)
Avatar użytkownika Zimna
Zimna
Nowy komentarz do wiersza bogdanka:

Witaj w domu ;] lodowata

(2016-08-27 21:54:34)
Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
The Paper Dolls
Natalia Grzegrzółka
The Paper Dolls
Słowa wdzięczności
Anna H. Niemczynow
Słowa wdzięczności
Izabela i sześć zaginionych koron
Krzysztof P. Czyżewski
Izabela i sześć zaginionych koron
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy