Wydawnictwo: Black Publishing
Data wydania: 2014-04-29
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
ISBN:
Liczba stron: 376
Dodał/a opinię:
biedro_nka
Anna Włodarczyk niewątpliwie jest pasjonatką gotowania i dobrego smaku. W swojej książce prezentuje nam swoją miłość w bardzo fajnej formie. Jej wspomnienia ułożone są porami roku, wszystko kręci się wokół rodziny, gotowania i jedzenia, a całość wzbogacona jest jej przemyśleniami i poglądami. W publikacji znajduje się wiele interesujących przepisów. Niektóre są mi znane ze smaku i zapachu, niektóre przywołują wspomnienie, ponieważ niegdyś gościły w naszej kuchni za sprawą babci. Natomiast te nieznane wywołują chęć, by je wypróbować. Zaletą książki jest to, że chociaż tworzą spójną całość z powodzeniem można do niej wracać czytając dowolny rozdział.
Książka ta omawia wielowymiarowość pojęcia "terapii" w edukacji. W sposób ciekawy przedstawione zostały analizy i interpretacje autentycznych...
Anna Włodarczyk, pasjonatka gotowania i fotografii, opowiada o kuchni przedwojennej, którą wbrew pozorom wiele łączy ze współczesną: bogactwo...