Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2

Ocena: 0 (0 głosów)
W części drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektach hotelarskich.

Informacje dodatkowe o Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 9788375440164
Liczba stron: 128

więcej

Kup książkę Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2 - opinie o książce

Inne książki autora
Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 1
Duda Joanna, Krzywda Sebastian0
Okładka ksiązki - Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Część 1

Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Paderborn
Remigiusz Mróz
Paderborn
Fałszywa królowa
Mateusz Fogt
Fałszywa królowa
Kolekcjoner
Daniel Silva
Kolekcjoner
Między nami jest Śmierć
Patryk Żelazny
Między nami jest Śmierć
Miłość szyta na miarę
Paulina Wiśniewska
Miłość szyta na miarę
Zagraj ze mną miłość
Robert D. Fijałkowski ;
Zagraj ze mną miłość
Ktoś tak blisko
Wojciech Wolnicki (W. & W. Gregory)
Ktoś tak blisko
Róża Napoleona
Jacobine van den Hoek
Róża Napoleona
Serce nie siwieje
Hanna Bilińska-Stecyszyn ;
Serce nie siwieje
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy