Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty

Wydawnictwo: DELTA Oficyna Wydawnicza
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7175-536-8
Liczba stron: 128
Dodał/a książkę: Autor X

Ocena: 0 (0 głosów)

Nowe pomysły na urozmaicenie grillowania. 10 podstawowych zasad udanego przyjęcia, lista spraw do załatwienia przed przyjęciem grillowym, wiele praktycznych rad, ponad 130 przepisów kulinarnych na potrawy z mięsa, ryb, warzyw, owoców, sera z dodatkiem pieczywa, sałatek, dipów i sosów. Dla wszystkich miłośników grilla oraz tych, którzy chcą nimi zostać. Dzięki tej książce grillowanie stanie się dużo bardziej atrakcyjne, gdyż oprócz karkówki i kiełbasek jest jeszcze wiele produktów nadających się do takiej obróbki. Autorka starała się sprostać gustom wszystkich uczestników grillowania dzięki zawartym w książce ponad 130 przepisom na specjały z mięsa i ryb, a także dania wegetariańskie.

Kup książkę Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty

Opinie o książce - Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty

Reklamy