Pyry, ziemniaki, kartofle

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2006
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7469-236-7
Liczba stron: 96
Dodał/a książkę: Autor X

Ocena: 0 (0 głosów)

Ziemniaki, znane w Polsce także pod nazwami grule, rzepy, kartofle, pyry, to jedno z najpopularniejszych warzyw na świecie. Swoją karierę zawdzięczają przede wszystkim wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni. Różnorodność i smak potraw sporządzonych z brązowoszarych bulw znacznie przewyższają ich walory estetyczne.

Kup książkę Pyry, ziemniaki, kartofle

Opinie o książce - Pyry, ziemniaki, kartofle

Inne książki autora
Potrawy z owocami
Halina Jachowska0
Okładka ksiązki - Potrawy z owocami

Sezon owocowy w pełni. Piękne dorodne owoce najlepiej smakują na surowo. Ale aby wzbogacić nasz jadłospis o cenne witaminy, chętnie sięgamy po nie i dodajemy...

Łatwe i szybkie potrawy z ryżu
Halina Jachowska0
Okładka ksiązki - Łatwe i szybkie potrawy z ryżu

Ogromna popularność ryżu wynika z łatwości jego przechowywania oraz różnorodności potraw jakie można z niego przyrządzić. Autorka w swojej książce podaje...

Reklamy