Ostatnie dni wakacji przed nami. Pogoda nas rozpieszcza. Duża ilość promieni słonecznych wpływa pozytywnie na nasz nastrój. To idealny czas na korzystanie z uroków lata i czytanie świetnych książek.
"Miłosna zagrywka" to powieść, która podniesie Wam puls i sprawi, że podczas lektury zapomnicie o całym świecie.
Teddy McLachlan po śmierci swojego ojca, zostaje nową szefową futbolowej drużyny News York Titans. Zawodnicy nie są zachwyceni takim obrotem spraw. Nie wierzą w jej wiedzę i umiejętności. Dają jej to odczuć na każdym kroku. Brian Palmer, rozgrywający drużyny również nie jest entuzjastycznie nastawiony do nowej szefowej.
Czy Teddy i Brian będą umieli się dogadać? Jak rozwinie się ich znajomość?
"Miłosna zagrywka" to książka, w której na pierwszy plan wysuwa się skomplikowana relacja między bohaterami. Ich pierwsze spotkanie nie należy do udanych. Muszą jednak współpracować ze sobą. Z każdym dniem poznają się lepiej i odkrywają, że jakaś siła ich do siebie przyciąga niczym magnes.
Po "Miłosnej zagrywce" możecie oczekiwać ciętych dialogów, zabawnych sytuacji, mnóstwa rywalizacji, kilku nieporozumień i sekretów oraz paru gorących scen erotycznych.
Drogi Czytelniku wejdź na stadion Tytanów, usiądź na trybunach i kibicuj bohaterom.
Teddy i Brian już na Ciebie czekają.
Data wydania: 2023-08-18
Tytuł oryginału: Make love und spiel Football
Język oryginału: niemiecki
Tłumaczenie: Anna Wziątek
Damaczytasama
Słodko-gorzka opowieść o drugiej miłości, która przyciąga i odpycha jak magnes. Jednak czy naprawdę to będzie Rozgrywka na... szczęście? Julian Scott...
Erin Hamilton doskonale wie, dokąd zmierza, a praca w charakterze niani to jedynie środek do celu. Jest w stanie przetrwać wszystko: ślub młodszej siostry...