Holownia

Nasza cena:
22.41 zł

Kup teraz!

Wyraź opinię(1)

Baśń o małym ziarnie prawdy, które chciałoby zakiełkować, lecz cały świat się sprzysiągł, by nakryć je garnkiem. a zarazem powieść akcji w stylu Ludluma, bo owe ziarnko, sól w oku tajnych służb, to płyta CD ze swiadectwem, które mogłoby zdestabilizować świat. Po stronie ziarenka jest tylko pewien dość grzeszny ksiądz i pewna dziewczyna. Zapierająca dech pogoń wiedzie z podwarszawskiego kościółka pod walące się wieże WTC. I jeśli znane wszystkim fakty nie do końca układają się tak, jak każe nam wierzyć autor, ma to przyczynę wyłącznie w braku inwencji, jakim wykazała się rzeczywistość.

Opinie
Kto:
Ocena
Dodaj do biblioteczki
Treści
sanderka88 2010-02-05 14:11:55 Ocena:6
avatar
Jedna z najlepszych książek, jakie w życiu czytałam! Cały czas trzyma w napięciu!

Inne książki W.A.B. :
Czerwona księga. Stalin i Żydzi
Polka
Adrian Mole lat 13 i 3/4
Sen o kobietach pięknych i takich sobie
Moralna i niemoralna historia pieniądza
Tryby
Likwidacja
Różowe tabletki na uspokojenie
Adrian Mole i broń masowego rażenia
Strasznie głośno, niesamowicie blisko
Obecna ocena:
4.0
STATYSTYKA
W naszej bazie znajdziesz: 2556 recenzji, 78595 opisów nowości wydawniczych.
TOP 10 RECENZJE
1. Sześcioro podejrzanych
2. Most do Terabithii
3. Karolina XL zakochana
4. Sekret Genezis
5. Przygody Tintina (tom pomarańczowy)
6. Detektyw Blomkvist i Rasmus, rycerz Białej Róży
7. Wojna Gruzińsko - Rosyjska 2008
8. Upadek Hyperiona
9. Dziewczynka z Szóstego Księżyca
10. Królobójcy
POLECAMY
zaglosuj
Linki reklamowe:
Hip-Hop Łódź   Kartki imieninowe   Banki   Lokaty bankowe   Bytom   nauka jazdy warszawa   prawo jazdy warszawa   okna pcv warszawa
Fotografia ślubna | wyposażenie łazienek | Wczasy Turcja, Egipt | Fortuna | notebooki | kursy szkolenia biznesowe | Wycena samochodu | Logopeda Bydgoszcz | bronze statue | strony www Legnica | EUCO odszkodowania | kredyt konsolidacyjny | sopot noclegi | Torby papierowe |
platnosci.pl
Przyjaciel X