Ok�adka - Jerzy Burzyk ze Strzegomia

Ocena ( 0 )
Brak oceny
Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
Data wydania: 2007
Kategoria: dla dzieci i m³odzie¿y
Ilo�� stron: 48
Cena : 11.25 z�
Doda�:Wojciech Polak
wrzu� na facebook
Danuta Ludwiczak prezentowa³a ju¿ dzieciom utwory okoliczno¶ciowe w Fantazjach na ró¿n± okazjê. Za spraw±¦wiêtej krowy z szewsk± pasj± poszerza³a zasób s³ownikowy najm³odszych o cenne zwi±zki frazeologiczne. Teraz kontynuuje starania o usprawnienie pisowni naszych pociech: pierwszym spotkaniem z tymi zagadnieniami dla wielu z nich by³a ksi±¿eczka ¯ubr ¿u³ ¿uchw± ¿urawinê. Wierszyki ortograficzne. Najnowsza publikacja przynosi kolejn± porcjê wierszowanych historyjek, pe³nych ciekawych postaci i humoru. Zabawna fabu³a zachêci ma³ych Czytelników do samodzielnej lektury, a tak¿e sprawi, ¿e chêtniej ni¿ zwykle napisz± krótkie dyktando! Pomys³owe teksty autorki motywuj± do opanowania nie³atwej polskiej ortografii bardziej ni¿ opas³e s³owniki czy skrzêtnie zanotowane w szkolnym zeszycie regu³y. Warto, by czas spêdzony na oswajaniu pisowni mi³o siê dzieciom kojarzy³: nawet nie zauwa¿±, ¿e siê ucz±! A w przysz³o¶ci zab³ysn± nienagannie napisanymi wypracowaniami.
U wydawcy
W pogoni za ¿yciem
Pufcio
Granice na Facebooku
Linki reklamowe:
prawnik kraków   apteka internetowa   biuro nieruchomo¶ci Kraków   restauracja Kraków   dotacje unijne   Pozycjonowanie stron Kraków | osób online: