Ok�adka - MITY I PRAWDA O ROKU 2012

Cena : 35,99 z�
Doda�:AgnSz
wrzu� na facebook
Recenzja - MITY I PRAWDA O ROKU 2012
Dzieje interpretacji i hipotez wokó³ najbardziej daty. Pocz±tki i prawdziwe znaczenie roku apokalipsy.Jak powsta³ kalendarz staro¿ytnych Majów, koñcz±cy siê dat± 21 grudnia 2012 roku? W jaki sposób odkrywano go na nowo w czasach nowo¿ytnych? Jakie poprawne i mylne interpretacje roku 2012 wysuwano na przestrzeni dziejów? Jakie najwa¿niejsze kontrowersje i zagadki naros³y wokó³ tej daty? 21 grudnia 2012 roku dobiegnie koñca wielki cykl D³ugiej Rachuby kalendarza Majów. Zgodnie z ich przewidywaniami tego dnia Ziemia, S³oñce oraz ¶rodek naszej Galaktyki i Drogi Mlecznej ustawi± siê w niezwykle rzadkiej konfiguracji. Czy przyniesie to Ziemi zag³adê? Analizuj±c staro¿ytne koncepcje i symbole i opowiadaj±c o badaczach, którzy odkrywali ¶lady cywilizacji Majów, John Major Jenkins jest bli¿ej ni¿ którykolwiek ze wspó³czesnych autor ów rozszyfrowania prawdziwej rangi daty 2012 – oraz jej znaczenia dla naszych czasów.
U wydawcy
W pogoni za ¿yciem
Pufcio
Granice na Facebooku
Linki reklamowe:
prawnik kraków   apteka internetowa   biuro nieruchomo¶ci Kraków   restauracja Kraków   dotacje unijne   Pozycjonowanie stron Kraków | osób online: