Okładka - Śniadanie z kangurami. Australijskie przygody

Ilość stron: 355
Cena : 32,48 zł
Dodał/a:Faledor
wrzuć na facebook
Bill Bryson kontynuuje radosną podróż po świecie, jak zwykle pełną przezabawnych zwrotów akcji. Tym razem za zadanie stawia sobie oswoić i zawojować Australię. Jadowite stworzenia czy surowy klimat tego kontynentu to tylko kolejne atrakcje wyprawy. Ta nieprzewidywalna i ekscytująca kraina szybko zdobywa jego serce. I trudno sie dziwić! Ludzie są niesamowicie sympatyczni, radośni, ekstrawertyczni i niezawodnie pomocni. Miasta australijskie są bezpieczne, czyste i prawie zawsze zbudowane nad wodą. Społeczeństwo jest zamożne i dobrze zorganizowane. Jedzenie jest znakomite, piwo zimne, słońce zawsze świeci, na każdym rogu można dostać kawę... Czego jeszcze chcieć od życia?
U wydawcy
b.d.
Ocena 1 2 3 4 5 6
Dodaj do biblioteczki
Komentarz
bibliotekarkaB Linia koment Wycieczka do Australii to moje marzenie, niestety raczej trudne do zrealizowania. Czytając "Śniadanie..." chociaż na chwilę mogłam się cieszyć pobytem na tym pięknym, choć surowym kontynencie. Polecam wszystkim podróżnikom, czyta się rewelacyjnie, napisana obrazowym, przystępnym językiem.
2012-04-21 09:27:43
Siła trucizny
Szaman z Port Royal
Uwięziona
Granice na Facebooku
Linki reklamowe:
prawnik kraków   apteka internetowa   restauracja Kraków   podręczniki szkolne   biuro nieruchomości Kraków   Tanie ciuchy   Pozycjonowanie stron Kraków | osób online: