![]() |
Nie jesteś zalogowany
|||||||||
Rekonfiguracje modernizmu
Inne recenzje Heautoskop (Ostatnie 10): Traktat Ateologiczny (Michel Onfray) Święty terror (Terry Eagleton) Rekonfiguracje modernizmu (Tomasz Majewski (red.)) Hotel Transylvania (Chelsea Quinn Yarbro) Dobry Pan (Tomasz Piątek) Nowy kosmos. Strindberg nauka i znaki (Jan Balbierz) Dla Nikity (Polina Daszkowa) Pożegnalny blues (Ian Rankin) Dziennik poczucia własnej wartości (Alison Waines) Tradycyjne karate kyokushin (Piotr Szeligowski) Inne książki Tomasz Majewski (red.): Rekonfiguracje modernizmu Inne książki WAiP: Życie codzienne z telewizorem Biodra Elvisa Presleya Kultura konwergencji. Zderzenie starych i nowych mediów. Święty ład. Rytuał i mit Mundialu Zanim umrze Iwan Iljicz O kobiecie, która nawiedza myśl Znani z tego, że są znani. Celebryci w kulturze tabloidów Skłonności serca. Indywidualizm i zaangażowanie po amerykańsku Ekstaza w wersji pop. Poszukiwania mistyczne w kulturze popularnej Korzenie totalitaryzmu Edukacja regionalna i międzykulturowa Homo players. Strategie odbioru gier komputerowych Rekonfiguracje modernizmu |
Obecna ocena:
Brak oceny Recenzent
STATYSTYKA W naszej bazie znajdziesz: 2551 recenzji, 78596 opisów nowości wydawniczych.TOP 10 RECENZJE 1. Sześcioro podejrzanych2. Most do Terabithii 3. Karolina XL zakochana 4. Rzymianie. Konstantyn Wielki. Imperium Chrystusa 5. Sekret Genezis 6. Przygody Tintina (tom pomarańczowy) 7. Sandały rybaka 8. Detektyw Blomkvist i Rasmus, rycerz Białej Róży 9. Wojna Gruzińsko - Rosyjska 2008 10. Upadek Hyperiona POLECAMY
|||||||||
| www.granice.pl 1999-2009 Webmaster: Wojciech Polak |