¦wiat otwiera przed nami nieograniczone mo¿liwo¶ci – do takiego wniosku dochodzi bohaterka ksi±¿ki i ma racjê. Aby jednak z nich skorzystaæ, trzeba byæ otwartym na ten ¶wiat, nie baæ siê zmian ani wyzwañ, nie zasklepiaæ w utartych zwyczajach i pogl±dach. Trzeba i¶æ do ludzi, nie zastanawiaj±c siê, co nam to da i czy aby kto¶ nie zrobi nam krzywdy. No risk, no fun! Czy prawie-doktorantka, literaturoznawczyni, mo¿e z w³asnej woli zostaæ gosposi± pracuj±c± „po domach”? I to nie w Ameryce, ale u nas, w Polsce? Czy mo¿na mieæ rado¶æ z pracy? Czy mo¿na pokochaæ kogo¶ o piêædziesi±t lat starszego od siebie? Albo o piêædziesi±t lat m³odszego? Czy trzeba tkwiæ w zwi±zku z osob±, która uczyni³a nam krzywdê? Zakres naszej wolno¶ci jest szerszy ni¿ czasami chcemy to przyznaæ. Ksi±¿ka ta nie powsta³aby, gdyby nie kilkoro moich Czytelników, których spotka³am na trasie autorskiej lub w Internecie. Oni poszerzyli moj± wiedzê i podarowali mi wiele rado¶ci. Chcia³abym te warto¶ci przekazaæ dalej.
Przeczytaj recenzjê powie¶ci w naszym wortalu - kliknij TUTAJ
Linki reklamowe: prawnik kraków apteka internetowa biuro nieruchomo¶ci Kraków restauracja Kraków dotacje unijne Pozycjonowanie stron Kraków | osób online: |
| Regulamin |Redakcja/Kontakt | www.granice.pl 1999-2011 W³a¶ciciel: W&W |