![]() |
Nie jesteś zalogowany
|||||||||
Poszukiwany Zyg - Zak
Inne recenzje Milwaukee Meg (Ostatnie 10): Billie Holiday (Julia Blackburn) Inne książki Janusz Christa: Poszukiwany Zyg - Zak Inne książki Egmont: Diupa Calvin i Hobbes. Tom 6. Rozwój nauki robi brzdęk Exaxxion. Bóg Wojny Eden. It's an Endless World! Tom 13 Sin City. Krwawa jatka Usagi Yojimbo. Spotkania ze śmiercią Wszystko, co wiem o miłości Dzikie róże Kiedyś na pewno Sandman. Tom 15. Panie łaskawe. Część 2 Łowcy duchów. Ogniste zmory Rekrut Kumpelki randki i rodzinne tajemnice Łowcy Duchów. Lodowaty trop Lampa Muminka Dryfujący dom. Pierwsza podróż Rekrut 13 małych błękitnych kopert Hot dogi. Siostry i inni kosmici Tajemnica starego strychu Endymion Spring Hot dogi. Czy warto być dobrym uczniem? Kosmiczny galimatias Hot Dogi. Sprzątanie zabronione Cherub. Ucieczka Lisia Śliczni Niewidzialny przyjaciel Tajemnica domu Wrighta Szkoła duchów Alicja w obrazkach Opowieści straszne i niestraszne Nastolatki rządzą w kuchni Tomek Kiki Strike. Miasto Cieni Świadek Przeciwko wszystkim banderom Kuba Zaginione miasta. Wyprawa po Morzu Czasu Pieśń niksy Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów. Ostatnie lato Królestwo Jak oswoić włoskiego rumaka. Zwierzenia Georgii Nicolson U nas w Ammerlo Sekta Lato w Ammerlo Siedem złotych posągów Całkiem zwariowane wakacje Zatopić piratów Strrraszna historia. Okrutne annały Hannah Montana. Dochować tajemnicy Skarb Wielkiego Sułtana Wyjątkowi Hot Dogi. Tajemnicza latająca poduszka Kumpelki, randki i wielkie pokusy Brzoskwinia. Tom 17 Jeż Jerzy. In vitro Inu-Yasha. Baśń z feudalnych czasów Pirat Izaak Arzach. Czy człowiek jest dobry? Marzi. Hałasy dużych miast Koszmarne opowieści. Drewniana Mila Koszmarne opowieści. Atak Burzowców Towarzysze zmierzchu Hard Boiled Fantastyczna podróż. Wyspa Przypływów i inne opowieści Ranma ½. Tom 22 Kroniki Kresu. Klątwa Mąciwodziciela Dziki kot – psychopatyczny morderca Miecz nieśmiertelnego. Tom 16 Baśnie z 1001 Nocy Królewny Śnieżki Brzoskwinia. Tom 18 Mikropolis. Przewodnik turystyczny Niewinne kłamstewka i szczere prawdy Usagi Yojimbo. Tom 16. Opowieść Tomoe Molly Moon. Micky Minus i megawysysacz myśli Koralina Opowieści Szeherezady Dilbert. Losowe akty zarządzania Arq Mikropolis. Moherowe sny Niezwykłe przygody Obrońców Bestii. Wilkołak kontra smok Klementynka Przedwieczni Niebo nad Brukselą Wilczyca Sandman Furie Reduktor prędkości Lucyfer. Potępieńcze związki Idolki Królowe życia Życie w obrazkach. Opowieści autobiograficzne Henri Désiré Landru Jak Obeliks wpadł do kociołka druida, kiedy był mały Brzoskwinia. Tom 9 W poszukiwaniu Piotrusia Pana Miecz nieśmiertelnego. Tom 11 Spirit. Najlepsze opowieści Poszukiwany Zyg - Zak Berlin Powstanie '44 w komiksie. Antologia prac konkursowych Przygody Tintina (tom pomarańczowy) Gangster Pan Guma i gobliny Pan Guma i kryształy mocy Milenka w Berlinie Diament z Drury Lane Uciekinierzy Cynamonowa dziewczyna. Nowy początek Cynamonowa dziewczyna. Tędy do raju Armada - Pułapka Nieważcy t.1 Nieważcy t.2 |
Obecna ocena: Brak oceny Autor książki
Janusz Christa Janusz Christa przyszedł na świat 19 lipca 1934 r. w Wilnie. Skończył studia ekonomiczne. Jako rysownik komiksów zadebiutował w 1957 r. Umieszczał swe prace na łamach czasopism „Jazz” oraz „Przygoda”. Rok później związał się z „Wieczorem Wybrzeża”. Tam drukował komiksy początkowo z cyklu „Kajtek- majtek”, potem „Kajtek i Koko” oraz pierwsze trzy historyjki o Kajku i Kokoszu. Tę ostatnią serię, która przyniosła mu chyba największą sławę, kontynuował na łamach „Świata Młodych”. W 1978 r. stworzył nowe postaci – Gucka i Rocha. Opublikował je pod pseudonimem Adam Kołodziejczyk. W latach 90-tych ze względu na pogarszający się stan zdrowia przestał tworzyć. W 2007 r. otrzymał odznaczenie „Gloria Artis”. Zmarł 15 listopada 2008 r. w Sopocie, gdzie mieszkał od ponad 40 lat. Kalina BeluchRecenzent
Wyznawczyni nauki, miłośniczka historii i wielbicielka książek, żyjąca w takt starego, dobrego rocka (Pink Floyd!) i jazzu. Ostatnio widziany:2010-09-09 STATYSTYKA W naszej bazie znajdziesz: 2937 recenzji, 79983 opisów nowości wydawniczych.TOP 10 RECENZJE POLECAMY |
|||||||||
Linki reklamowe: Tenis Imprezy katowice |