Kto | Post |
---|---|
![]() |
2014-05-17 16:41:10
Cześć, tutaj Beata. Portal Granice.pl znam już od dawna ale jakoś nigdy nie myślałam o tym, żeby się zarejestrować aż do wczoraj ;). |
![]() |
2014-05-22 08:01:38
ja również więc widzę, że jesteśmy nowe :) witaj, Ewa. a Ciebie skad przywialo? co robisz, ile masz lat, no i co lubisz czytac? |
![]() |
2014-06-02 19:09:19
Ja również jestem tu zupełnie nowa i trafiłam zupełnie przez przypadek, a nigdy wcześniej nie słyszałam o granicy dlatego jestem na prawdę miło zaskoczona tym forum a tematyka bardzo mi odpowiada i ciesze się że tu jestem Smiesza mnie te heterko niewiadomo chlopcy czasem metro sledza takie strony http://facetizakupy.blog.com/ a pozniej na ulicy nie wiesz czy to facet czy to nawet nie jest facet |
|
|
![]() |
2014-06-16 19:12:37
cześć, również witam wszystkich użytkowników forum :) znalazłam stronę przypadkiem, ale zaraz dokładnie ją przejrzę, bo na pierwszy rzut oka wygląda interesująco :) pozdrawiam wszystkich moli książkowych |
![]() |
2014-06-20 19:14:53
Dzień dobry, wszyscy się witają, to i ja skorzystam z tej możliwości. Nazywam się Magdalena i od czasu do czasu zaglądam już na to forum. zauważyłam, że cały czas się rozrasta - bardzo się z tego powodu cieszę, pozdrawiam |