Forum

Wątek - zły przelicznik oceny
← powrót

Kto Post
sabja
2014-06-15 08:43:43

Witam, polecając dziś książkę "Whitney, którą znałem" bardzo zdziwiłam się, że w ocenie ma notę 6 i że ta ocena wystawiona jest przez jedną osobą. Pamiętałam, że ja tak wysoko jej nie oceniłam. Jak się okazało, moja opinia w ogóle nie była wzięta pod uwagę. Otworzyłam więc biblioteczkę i sprawdziłam, że wszystko ok. Po wciśnięciu "Zapisz zmiany" dodało moją opinię drugi raz . Tak więc teraz wiszą dwie moje opinie z tym, że tylko jedna jest wliczona do średniej. Być może takich pomyłek jest więcej,a czytelnicy są wprowadzani w błąd wysoką oceną, bo po prostu niektóre oceny nie wchodzą do średniej . http://www.granice.pl/ksiazka,whitney--ktora-znalem,277570
sabja
2014-06-15 08:45:03

dodam, że ocenę wystawiłam ponad rok temu i wcześniej była liczona do średniej. teraz coś się pokiełbasiło ;)
nati104
2014-06-15 22:37:21

Dzisiaj zauważyłam, że część moich ocen została usunięta (tzn. opinie, które napisałam zostały ale nie ma wystawionych ocen, choć wcześniej były). Do tego nie mogę oceniać kolejnych książek. Zgłaszałam ten problem wcześniej ale nadal nie został naprawiony.
Nektrus
2015-04-12 21:00:20

Już wszystko powinno być ok!
Odpowiedz
1